Tömeg | 0,1282 kg |
---|---|
Brand |
JBL Agil 250ml
1 756 Ft
JBL Agil Pálcikaeleség teknősök számára
Lebegő pálcikák vízi-teknősök ellenőrzött etetéséhez.A halból, rákokból és növényi anyagokból álló,fajnak megfelelő összetevők gondoskodnak a vízi-teknősök egészséges táplálásáról.Ízletes pálcikaformájú kiszerelése miatt a vízi teknősök szívesen fogyasztják. Ajánlott adagolás vízi-teknősök számára: fiatal, növésben lévő teknősök méretüknek megfelelően naponta 2-4 alkalommal annyi JBL Agil eleséget kapjanak a vízbe, amennyit kb. 10 percen belül elfogyasztanak. Felnőtt állatoknak elegendő heti 4-5 etetés.Szárazföldi teknősök számára: Magas fehérjetartalma miatt az Agil eleséget alkalomszerűen, a növényi főétkezés változatossá tételére adhatjuk. Legyengült állatok korlátozott ideig erősítésként kaphatnak főeleségként Agilt. Áztassuk a szükséges mennyiséget rövid ideig vízbe és azután etessük.Összetétel: gabonák, hal és halszármazékok, zöldségek, kagylók és rákfélék, növényi származékok. Adalékanyagok: színezékek, antioxidánsok, E306 (természetes E-vitamin kivonat), lizin 2,35%Vitaminok (1000 g-ban): A 25000 i.E., D3: 2000 i.E., E: 330 mg, C(szilárd): 400 mgMinőségi elemzés: fehérje 40%, zsírtartalom 7%, nyers rost 0,5%, nyers hamu 8%.
– Főeleség vízi és mocsári teknősök számára.
– Vízen úszó eleségrudacskák.
– Halakból és rákokból származó fehérjékben gazdag, így az állatok szívesen fogyasztják.
– Szárazföldi teknősöknek csak alkalmankénti kiegészítésként megfelelő.
– Lysine-nel a csontfejlődés támogatására.
– A vitaminok és a stabilizált C-vitamin erősítik az ellenálló képességet.
TELJESÉRTÉKŰ ELESÉG! Analitikus összetevők:
– Fehérje 40.00 %
– Nyerszsír 7.00 %
– Nyersrost 0.50 %
– Nyers hamu 8.00 %
– Adalékok:
– Színezékek Élelmiszer-színezék: astaxanthin E161j
– Antioxidánsok E306 (természetes E-vitamin kivonatok)
– ásványi anyagok és nyomelemek lysin 2,35 %
– Vitaminok, provitaminok és más, hasonló hatású kémiailag meghatározott anyagok (1000 g-ban)
– A-vitamin 25000 I. E.
– D3-vitamin 2000 I. E.
– E-vitamin 330 mg
– (stabil) C-vitamin 400 mg
– összefoglalás:
– Hal és halakból származó melléktermékek 28.54 % Halfehérje-koncentrátum
– Élesztő 2.50 %
– Zöldségek 21.00 %
– puhatestűek és rákok 3.50 %
– Növényi melléktermékek 5.00 %
– Gabonafélék 39.00 %